Podotherapeutische zolen

Podotherapeutische zolen, ook wel steunzolen of inlegzolen genoemd, kunnen u helpen om van uw voetklachten af te komen.

Podotherapeutische zolen ondersteunen uw banden, spieren en gewrichten om u beter en comfortabeler te laten lopen. Daarnaast kunnen de zolen uw stand en looppatroon verbeteren.

Tegenwoordig passen therapeutische zolen in veel confectieschoenen. Afhankelijk van uw behoeftes kunnen uw zolen aangepast worden.

Onze podotherapeuten stemmen kwaliteit en moderne materialen nauwkeurig op elkaar af om voor u een optimaal draagcomfort te realiseren.

Tijdens het onderzoek werken we met innovatieve technologische ontwikkelingen. Om de druk op uw voeten te meten tijdens het lopen en staan wordt er gewerkt met een computergestuurd drukmeetplatform. De drukplekken en impulsen onder uw voeten worden digitaal geregistreerd en op deze manier in beeld gebracht.

Middels een geavanceerde 3D scanner worden uw voeten gescand. Uw voetgegevens worden digitaal bewerkt met de juiste elementen voor uw specifieke voetprobleem. Naar aanleiding van deze voetscan worden er persoonlijke, op maat gemaakte, podotherapeutische zolen vervaardigd. In een computergestuurde freesmachine worden uw zolen gefreesd en vervolgens handmatig afgewerkt door uw podotherapeut

Nieuwe zolen ontvangen van uw podotherapeut?

Deze video instrueert het passen van nieuwe zolen in de schoenen en het eventueel passend maken van de nieuwe zolen.
Lukt het niet? Neem dan contact op met uw podotherapeut.